#TheShowMustBePaused: az egész zeneipar beáll a Black Out Tuesday mögé

#TheShowMustBePaused: az egész zeneipar beáll a Black Out Tuesday mögé, ahogy a HAIL is teszi.

 

Black Out Tuesday az a nap, amivel az egész zeneipar szeretné kifejezni, rasszizmusellenességét, és azt, hogy hol tartunk most egy ilyen krízisben. Kikapcsolunk, hogy újra összekapcsolódhassunk. Ez a nap az egész világon a szolidaritás és együttérzés napja. Minden zeneipari szereplő így szeretne nyomást gyakorolni a döntéshozókra, hogy végre ténylegesen lépjenek az esélyegyenlőség és a kulturális élet helyreállításának ügyében. Világszerte minden munkafolyamatot leállítanak, minden megbeszélést elhalasztanak, mindenki kikapcsol, hogy tesz például a Capitol Recods is, twitteren jelentették be tegnap.

 

Ez nem egy sima szünnap, a cél nem az, hogy hátradőljünk, ez egy lehetőség, hogy a napi feladatok alól felszabadulva ezt a napot mindenki annak szentelje, hogy átgondolja, mi történik világszerte és mit lehet tenni. Mi lehetne a következő lépés.

 

Mi a HAIL-nél kiállunk a kezdeményezés mellett, így ma, ha tehetitek, ti is kapcsoljatok ki mindent és gondoljatok a zeneiparra, gondoljatok egymásra.

Szeretettel,

a HAIL csapat