Independent Label Fair 2023 újra a HAIL támogatásával!

Szeptember 23-án újra együtt szinte az összes menő hazai független lemezkiadó! Az Independent Label Fair ezúttal a Zene Házát veszi át egy napra, hogy a legfrissebb hazai kiadványok között lehessen mazsolázni, kiváló szakmai- és zenei programok között.

 

Az Independent Label Fair (ILF) a hazai független lemezkiadók népszerűsítésére létrehozott platform. Magyarország első, kifejezetten fizikai formátumokra (vinyl, cd, kazetta) specializálódott, a mainstream zenei világon túlmutató, friss és/vagy időtálló értékeket felmutató kiadókra fókuszáló vására. A kiadványokat itt első kézből, mindig közvetlenül az adott kiadót támogatva lehet beszerezni. Nem utolsó sorban limitált, egyedi, a boltokban nem kapható, gyűjtői darabokkal is lehet találkozni.
A hetedik éve futó rendezvény célja, hogy a közönségnek – több tucat zenei stílust lefedve – körképet mutasson a hazai független fizikai lemezkiadásról, diskurzusra ösztökélje a kiadók vezetőit és szakmailag is segítse munkájukat. Az esemény szakmai partnere és főtámogatója idén is a HAIL.

 

 

A facebook eseményt itt találjátok. 

 

Résztvevő kiadók: 4mg, Alt Product, Audioexit, Blindblindblind, Blunt Shelter, BRVTAL, Budabeats, Budapest Vinyl, Corner Art, Crossroads, Dalmata Daniel, Dióbél, Draze, Drinkin’ Beer in Bandana, Earth Plates, EXILES, Faith in Truth, Flowin, Gramy, Grapefruit, Krypton It, L.V. Records, Launching Gagarin, Klinik, Legenda, LYKA, Mana Mana, Moiras, MZK, Next Chapter, Óvantag Tapintat, PrePost, Selected Sounds, Senkrecht, Sick Tapes, Theque, Trottel, Unsigned.

 

Szakmai partner és támogató a HAIL – Magyar Független Lemezkiadók Egyesülete. Partnerünk a Magyar Zene Háza. Médiapartnerünk a Radio Café FM 98.0
Grafikusaink: AIWA és Siptár Ábel.
Az ILF szervezője a Budabeats Records.

Az esemény ingyenesen látogatható.